37.95 Incl. BTW: € 37,95 Excl. BTW: € 31,36
In voorraad

Gemiddelde waardering

Gebruiksgemak
Prijs/ kwaliteit
Mogelijkheden

Nieuwste reviews

Schrijf zelf een review

Lees alle reviews (10)

Review door Renger van Lindenberg 
Geplaatst op 11-03-2019
Fijn soldeerstation om mee te werken, handzame bout en soepel snoer.
Review door John Gevers 
Geplaatst op 24-02-2019
Ik had nog een losse soldeerbout, maar wat een verademing dit station blijft beter op temperatuur dan mijn oude bout.
Review door Michel de Kruijf 
Geplaatst op 21-02-2019
Naar aanleiding van de goede reviews over dit soldeerstation heb ik deze ook gekocht, voor dit bedrag kan je je er geen buil aan vallen toch?
Maar waarschijnlijk heb ik een maandagmorgen exemplaar.
Testje nummer 1: Er valt niet mee te solderen, pas tegen de maximale stand smelt het tin iets.
Vervolgens geprobeerd om de de instelling te justeren met "Calibrating the tip temperature".
Helaas is dit niet mogelijk, met de cal potmeter op de hoogste stand is de temperatuur nog veel te laag.
Testje nummer 2: Met de cal op de max en op stand 400 is de hoogst gemeten temperatuur 329grdC.
Ik heb het station geretourneerd en door Eleshop is toen de bout vervangen.
Testje nummer 3: Met de nieuwe bout en de cal potmeter op de max kom ik bij instelling 400 op hooguit 366grdC (gemeten met gecalibreerde mini thermokoppel in direct contact met de vertinde tip).
Er valt nu wel goed mee te solderen als je de instelling flink rechtsom draait, zo ongeveer op 470grdC. Maar dit zou toch niet de bedoeling zijn.
Al met al in mijn geval toch een tegenvaller.
Review door Albert Damhof 
Geplaatst op 19-02-2019
Dit station komt in twee delen, de trafo en de losse bout. De bout was van aankomst defect werd niet goed warm. Kan gebeuren. Een telefoontje naar Eleshop was voldoende om te zorgen dat ik een nieuwe bout kreeg. Deze werkt zoals verwacht, prima in te stellen, het soldeerstation is heel degelijk, eigenlijk niet te geloven voor deze prijs. Ben er heel gelukkig mee, prima keus dus.
Prima bedrijf ook, telefonisch goed bereikbaar, vriendelijk. Niets op aan te merken.
Review door Bas van der Velden 
Geplaatst op 21-01-2019
Gewoon een goed ding voor weinig geld
Review door Gerard Bathoorn 
Geplaatst op 15-12-2018
Doet dat waarvoor deze is aangeschaft; Perfekt solderen op de juiste temperatuur.
Mooie kleine bout met goede stabiele standaard. Het geheel maakt een zeer degelijke indruk.
Tinrolbouder is leuk, maar naar mijn idee overbodig.
Review door J.C Neleman 
Geplaatst op 17-11-2018
Goed product makkelijk in elkaar te zetten en heel fijn dat je de temperatuur kan instellen
Review door Ferry Bodijn 
Geplaatst op 16-10-2018
Soldeert prettig en doelmatig. Uitstekende aanschaf denk ik. Reserve verwarmings element is natuurlijk erg prettig als deze nodig is over een jaar of wat (dat hoop ik iig).
Review door Vincent 
Geplaatst op 10-10-2018
Na 25 jaar heb ik besloten om mijn oude soldeerbout vervangen met een nieuwe. En ik moet zeggen dat de nieuwe heel goed bevalt. Opwarmen gaat snel en binnen een minuut, dat te vergelijking met mijn oude bout duurde dat ongeveer tien minuten. Enige minpunt is dat de kabel van de soldeerbout net te kort is. Voor de rest is hij gewoon goed en hopelijk doet hij net zolang als de oude.
Review door Hans  
Geplaatst op 29-09-2018
TOP
Zocht een soldeersysteem om hobby matig zo nu en dan iets te solderen.
Via een google review hit bij Eleshop terecht gekomen. Lovende reacties voor het soldeerstysteem.
Vanwege de prijs was de keuze snel gemaakt.
Bevalt prima en degelijk apparaat. Over een vergelijk met een ander systeem kan ik niets zeggen omdat ik daar geen ervaring mee heb.