37.95 Incl. BTW: € 37,95 Excl. BTW: € 31,36
In voorraad

Gemiddelde waardering

Gebruiksgemak
Prijs/ kwaliteit
Mogelijkheden

Nieuwste reviews

Schrijf zelf een review

Lees alle reviews (10)

Review door Albert Damhof 
Geplaatst op 19-02-2019
Dit station komt in twee delen, de trafo en de losse bout. De bout was van aankomst defect werd niet goed warm. Kan gebeuren. Een telefoontje naar Eleshop was voldoende om te zorgen dat ik een nieuwe bout kreeg. Deze werkt zoals verwacht, prima in te stellen, het soldeerstation is heel degelijk, eigenlijk niet te geloven voor deze prijs. Ben er heel gelukkig mee, prima keus dus.
Prima bedrijf ook, telefonisch goed bereikbaar, vriendelijk. Niets op aan te merken.
Review door Bas van der Velden 
Geplaatst op 21-01-2019
Gewoon een goed ding voor weinig geld
Review door Gerard Bathoorn 
Geplaatst op 15-12-2018
Doet dat waarvoor deze is aangeschaft; Perfekt solderen op de juiste temperatuur.
Mooie kleine bout met goede stabiele standaard. Het geheel maakt een zeer degelijke indruk.
Tinrolbouder is leuk, maar naar mijn idee overbodig.
Review door J.C Neleman 
Geplaatst op 17-11-2018
Goed product makkelijk in elkaar te zetten en heel fijn dat je de temperatuur kan instellen
Review door Ferry Bodijn 
Geplaatst op 16-10-2018
Soldeert prettig en doelmatig. Uitstekende aanschaf denk ik. Reserve verwarmings element is natuurlijk erg prettig als deze nodig is over een jaar of wat (dat hoop ik iig).
Review door Vincent 
Geplaatst op 10-10-2018
Na 25 jaar heb ik besloten om mijn oude soldeerbout vervangen met een nieuwe. En ik moet zeggen dat de nieuwe heel goed bevalt. Opwarmen gaat snel en binnen een minuut, dat te vergelijking met mijn oude bout duurde dat ongeveer tien minuten. Enige minpunt is dat de kabel van de soldeerbout net te kort is. Voor de rest is hij gewoon goed en hopelijk doet hij net zolang als de oude.
Review door Hans  
Geplaatst op 29-09-2018
TOP
Zocht een soldeersysteem om hobby matig zo nu en dan iets te solderen.
Via een google review hit bij Eleshop terecht gekomen. Lovende reacties voor het soldeerstysteem.
Vanwege de prijs was de keuze snel gemaakt.
Bevalt prima en degelijk apparaat. Over een vergelijk met een ander systeem kan ik niets zeggen omdat ik daar geen ervaring mee heb.

Review door Dardo 
Geplaatst op 05-09-2018
Net binnen gekregen gelijk maar even proberen. Aangenaam verrast kan ik zeggen.
Doet wat ie moet doen opwarm tijd is idd langer dan mijn vorige maar is niet zo gek.
Ik heb er gelijk 4 mespunten bij besteld gezien ik deze punt voor alle doeleinden kan gebruiken.
Ik kan deze zeker aanraden, mijn vorige was een jbc advanged dus eigenlijk niet met elkaar te vergelijken. Mijn reden van overstap. Een soldeer punt voor de jbc kost net zoveel als dit soldeer station.

Voordelen:
Regelbaar tot 450 graden
Goedkopere punten
Ligt fijn in de hand met een soepele kabel.

Als ik een nadeel op moet noemen is het de opwarmtijd. Maar dit is nog zeer acceptabel +- 30sec voor 350 graden.
Kabel van bout had iets langer gemogen.
Review door dook smeets 
Geplaatst op 31-07-2018
Warmt niet extreem snel op maar werkt erg fijn.
Review door Con van Doornik 
Geplaatst op 30-07-2018
Nog niet gebruikt maar ziet er goed uit en de
bezorging was geheel volgens verwachting.