304.03 Incl. 21% BTW: € 304,03 Excl. BTW: € 251,27
Voorraadinfo laden

Gemiddelde waardering

Prijs/ kwaliteit
Mogelijkheden
Gebruiksgemak

Nieuwste reviews

Schrijf zelf een review

Lees alle reviews (10)

Review door Ruud Dijkstra 
Geplaatst op 06-03-2024
Onlangs aangekocht en voldoet prima.
Het een en ander uitgeprobeerd maar moet nog veel testen om meer ervaring te krijgen.
Review door Wessel van Waas 
Geplaatst op 21-02-2024
Mooi apparaat werkt precies alleen de usb verbinding werkt zover te herkennen enkel met Windows. Apps voor Android OTP of Linux webcam apps geven niet thuis. Misschien probeer ik zelf nog eens wat te bouwen.
Review door Geert Jongeling 
Geplaatst op 17-01-2024
Goede warmtebeeldcamera met een top prijs/kwaliteit verhouding.
Goed en eerlijk advies gekregen welke camera geschikt was voor mijn toepassingen.
Review door Anita Vis 
Geplaatst op 10-01-2024
Goed alternatief voor initieel bestelde camera. Product doet wat het beloofd. Goede prijs kwaliteit verhouding.
Review door G Willemsen 
Geplaatst op 11-12-2023
Heb hem gekocht om mijn flir one te vervangen (accu defect).
Heb de camera nog maar een paar dagen in bezit en heb nog niet alle mogelijkheden getest.
Camera lijkt op het ingebouwde scherm goed te werken, heb nog niet veel getest (alleen video opname).
De gebruiksaanwijzing van de PC210 is een ramp. Is niet compleet en onduidelijk (usbmode wordt nergens genoemd).
Thermotools is wel handig om een rapport te maken met meerdere gebieden voor temperatuur metingen. Kan helaas geen video opnemen, wel bekijken!
LET OP : om videos op de pc te maken moet usbmode op "projection" (webcam mode?) staan, anders werkt het bij mij niet. De SD-kaart hoeft er niet uit.
Potplayer vind ik nogal rommelig. Kan wel video's opnemen en dat vind ik het belangrijkste. Hoort niet bij de camera en heeft dus geen invloed op de beoordeling.
Gerard
Review door Rob Beurskens 
Geplaatst op 07-12-2023
Deze warmte beeld camera voldoet prima, meer dan voldoende mogelijkheden en kwaliteit.
Snelle en ter zake deskundige reactie van Eleshop op online vragen. (software Thermo Tools: veranderen van het kleurpalet en aanpassen van de temperatuurschaal alleen mogelijk bij JPG beelden in puur IR (niet bij met real video gemengde beelden))
Review door Rob Hoffmann 
Geplaatst op 12-11-2023
Mooie camera. Dankzij de resolutie zijn veel details zichtbaar. BV op zolder zie je waar de spijkers door de isolatie zitten, zelfs op grote afstand. De autoaanpassing van het temperatuurbereik is fijn omdat zo temperatuursverschillen sneller zichtbaar worden, ze worden zo duidelijk mogelijk weergegeven. Wel is belangrijk om met de emmisivity rekening te houden, omdat het afwijkingen in de absolute temperatuur geeft. Je kunt beelden eenvoudig vastleggen op de SD kaart en downloaden naar je computer met de bijgeleverde kabel. Camera is een waardevolle aanwinst.
Review door Dave Hoogendoorn 
Geplaatst op 12-11-2023
Ik had de online review van de warmtebeeldcamera bekeken. Hierin wordt door Eleshop uitgeleefd wat allemaal kan het en klopt helemaal. Prima product!
Review door Luc 
Geplaatst op 25-06-2023
Nu ruim twee maanden in gebruik, alles naar verwachting
Review door John Vlaar 
Geplaatst op 16-04-2023
Na deze een keer gehuurd te hebben , besloten om hem te kopen. Vond het toch makkelijk voor verschillende metingen.
Veel mogelijkheden, snel op gestart en denk dat de kwaliteit en prijs zeker een goede koop is .
Gebruik hem voor afstellen vloerverwarming (aanvoer , retour temp ) Denk als je heb liggen kan je er veel dingen mee ondernemen !
Alles voor de elektronicawerkplaats
  • Deskundige klantenservice
  • Met een 9,6 beoordeeld door klanten