61.95 Incl. 21% BTW: € 61,95 Excl. BTW: € 51,20
Voorraadinfo laden

Gemiddelde waardering

Prijs/ kwaliteit
Mogelijkheden
Gebruiksgemak

Nieuwste reviews

Schrijf zelf een review

Lees alle reviews (10)

Review door Stijnos 
Geplaatst op 27-02-2024
ik had een telefoon die ik moest redden en een tabblet die al maanden kapot lag. Toch maar eens geprobeerd die te redden, dus deze set aangeschaft. Het komt wat prullerig over, en het zijn geen rocket science tools, maar wel precies alles bij elkaar om je telefoon of tabblet redelijk zonder teveel schade te openen. Had deze in combinatie met de iFixit adhesive remover besteld. Levering en prijs van eleshop was weer super zoals ik gewend van ze ben
Review door J.W.M Franken 
Geplaatst op 20-08-2022
Review door S. Smeenk 
Geplaatst op 27-04-2022
Van de bekende iFixit reeks is dit een erg mooie en complete set met allerhande 'spannende' bits om zonder moeite binnen elektronica te komen. De set voelt degelijk en compleet.
Review door Waldo Lieuw-on  
Geplaatst op 02-09-2021
Een goed doordachte samenstelling.
Niet te veel en niet te weinig
Zo ook de prijs kwaliteit verhouding
Een super mooie set, en de super snelle levering
Maakt het shoppen bij ELESHOP.NL een genot.
Super tevreden!!.
Review door johan vegt 
Geplaatst op 12-06-2021
Een mooi uitgebreid setje van goede kwaliteit
Review door jeffrey wiggers 
Geplaatst op 02-03-2021
prijs goed , product goed , levering goed .

gewoon kopen en nergens meer aan denken ;)
Review door Henk van Riezen 
Geplaatst op 22-11-2020
Heb de iFixit Pro Tech gereedschapsset besteld als cadeau. De levering verliep zeer snel. Het product was goed verpakt en de ontvanger was er heel content mee.
Review door Jonas Kunnen 
Geplaatst op 13-11-2020
Sinds mijn aankoop een tweetal maand geleden heb ik deze toolkit al vaak kunnen gebruiken om defecte elektronica open te maken. De 'spudgers' en 'opening tools' zijn zeer handig om zaken open te smijten zonder schade aan te richten (in tegenstelling tot het gebruik van een schroevendraaier).

Tot nu toe heb ik van de de bitsenset maar een paar bits gebruikt. De schroevendraaier zelf ligt goed in de hand en is vrij dun. Dit zou men kunnen zien als een minpunt, maar voor mij is dat een pluspunt, want hoe dunner, hoe minder moment ('rotationele kracht') je kan uitoefenen met de schroevendraaier en hoe minder waarschijnlijk dat je een schroef of bit naar de knoppen helpt.

De gebogen ESD-veilige pincet gebruik ik voor het solderen en ik kan zeggen dat de kwaliteit vele malen beter is dan het stukje plaatstaal dat ik uit China had besteld. De punt is fijn, maar stevig en de uiteinden raken elkaar als je de pincet dichtduwt. Ondanks wat er in de beschrijving stond, heeft deze pincet geen tandjes. Dit is voor mij echter geen probleem.
Review door jos roes 
Geplaatst op 31-10-2020
Professioneel en compleet precisie gereedschapsset voor een zeer scherpe prijs.
Het is een kerstcadeau voor mijn zoon die ICT opleiding doet , waar veel aan laptops pc en tablets gewerkt wordt. Maar ook telefoons en spelcomputers zijn met deze set moeiteloos op een juiste manier te demonteren.
Review door kornei wagenaar 
Geplaatst op 25-10-2020
Heel handig voor in de gereedschapsla, zelfs de kleinste torx past als gegoten, daarom 4 sterren.
Alles voor de elektronicawerkplaats
  • Deskundige klantenservice
  • Met een 9,6 beoordeeld door klanten