107

Normaal: € 119,00

Nu: Incl. BTW: € 107,00
Excl. BTW: € 88,43

In voorraad

Gemiddelde waardering

Gebruiksgemak
Prijs/ kwaliteit
Mogelijkheden

Nieuwste reviews

Schrijf zelf een review

Lees alle reviews (10)

Review door Tonn 
Geplaatst op 11-01-2019
Ooit heb ik er een gekocht als goedkope starter met het plan om er later een betere bij te kopen. In plaats daarvan heb ik er een tweede bij gekocht.
Heel fijn apparaat.

Hou er rekening mee dat er meer ruis op de lijn kan zitten dan volgens de spec en ook kunnen de voetjes afgeven op je dure tafel.
Review door E.M. Snip 
Geplaatst op 02-01-2019
Het apparaat doet precies wat het moet doen. Dit is de tweede die ik koop. Voor deze prijs: "No Brainer"!
Wel vreemd, eerste apparaat was een Korad3005p van merk RND.(Zwitsers?) met software. Tweede apparaat was daadwerkelijk Korad zonder software. Echter in (fysiek) gebruik geen enkel verschil.

---

Eleshop: Bedankt voor de review. Fijn dat u tevreden bent! Het klopt dat we nu Korad verkopen. Echter zijn de apparaten inderdaad (vrijwel) identiek.
Review door E. Faber 
Geplaatst op 31-12-2018
In de eerste plaats een compliment voor de supersnelle levering. ( binnen 24 uur van het zuiden naar het noorden van het land)
Het apparaat maakt een degelijke indruk. Gelijk na ontvangst uitgeprobeerd. Minimale afwijkingen van ca. 0,01 V wat betreft de spanning ( gemeten met een professionele Fluke multimeter) Ook de software installatie was geen probleem met als resultaat dat alles naar wens werkt met naar mijn mening een gebruikersvriendelijke werking voor mijn toepassingen.
Review door Rogier Wolff 
Geplaatst op 16-12-2018
Doet netjes z'n werk.
De "voorkeuze" knoppen blijken ook wel handig te zijn na enige tijd met het ding werken. Had ik niet verwacht.
Review door Dion Zwakenberg 
Geplaatst op 22-08-2018
Gebruik hem voor het opsporen van kortsluitingen in PCB's.
Snel in te stellen via het apparaat maar zelf gebruik ik graag de software erbij wat het nog makkelijker maakt.

Het enige minpuntje vind ik dat de knoppen niet kunnen worden gebruikt wanneer je hem met de computer gebruikt
Review door Joop Rump 
Geplaatst op 18-08-2018
De Korad 3005P werd volgens afspraak bezorgd. Het apparaat lijkt ingewikkeld om in te stellen maar het wend erg snel en dan gaat het ook perfect. Er moet wel enige kennis van elektronica aanwezig zijn maar als 82 jarige die al een paar jaar uit de running is
viel het erg mee. Natuurlijk is de handleiding er in het begin wel bij geraadpleegd maar heb hem nu al na 2 dagen niet meer nodig Heb beslist geen spijt van de aanschaf.
Review door Bram 
Geplaatst op 20-01-2018
De voeding doet het goed en het instellen is acceptabel (ik had liever twee losse knoppen gehad voor het instellen van A en V). Echter een nadeel van deze voeding is de altijd hoorbare ventilator die niet gewoon zoemt maar ratelt.

Heb je dus een stille werkplek, zou ik deze voeding afraden!
Review door Richard Ritsma 
Geplaatst op 24-12-2017
Dit is mijn 3e voeding die ik nieuw heb aangeschaft
Pluspunten;
-Bereik is voldoende;
-Mogelijkheden voor de instellingen aan de voorzijde van de voeding zijn ruim voldoende;
-De uitgang is met een knop uit te schakelen als alternatief voor het loskoppelen van de aansluiting;
-Instellingen worden na het uitschakelen 'herrinnerd';
-mogelijkheid om de voeding via de PC te besturen.

Minpunten;
-Ventilator gaat harder draaien afhankelijk van de belasting;
-Ventillator blijft aan ook zonder belasting;
-Besturing met Win7 64bit is niet gelukt.



Review door J. Baya 
Geplaatst op 17-12-2017
De ventilator binnen een uur na ontvangst vervangen. In veel reviews is dit een probleem.
Review door Nathan everaert 
Geplaatst op 14-11-2017
voor een beginnende elektronica enthousiast is dit een perfecte voeding! hij kwam heel professioneel verpakt, hij is zeer makkelijk instelbaar maar het is wel even wennen.
hij is heel accuraat volgens mijn multimeter met soms inderdaad een rimpelvoltage van +/- 2 mv
je kunt er voor een hel lange tijd mee verder omdat je voor normale elektronica projecten niet meer nodig hebt dan 30v en je komt bijna zelden boven 4A.
héél stevig gebouwd en is hierdoor heel robust en, de software is bijgewerkt en werkt perfect met windows 10.
Alles voor de elektronicawerkplaats
  • Deskundige klantenservice
  • Met een 9,6 beoordeeld door klanten